Vrengen Maritime-  Alt på ett sted i Vrengensundet

Endelig er sommeren på Vestfold her. Nå kan du kose deg med båtlivet i denne fantastiske skjærgården. Vrengen Maritime er ikke bare båt, verksted og opplag, de tilbyr deg også effektene du trenger til opplevelsene som kommer med båtlivets gleder.

Vrengen Maritime

I 2014 fusjonerte  Kaldnes Maritime AS og Vrengen Maritime for å bli Oslofjordens ”One Stop Shop” til båtfolket.  – Vi tror kundene ønsker å handle alt på ett sted. Vårt marked er hytteeiere og båteiere i Vestfold. Vi fusjonerte for å tilpasse oss markedet og kundene, sier daglig leder Jørn Hennig.

Den store marinaen har fortsatt med navnet Vrengen Maritime, og har som før bensinstasjon med kiosk og båtutstyrsforretning med alt du måtte trenge for båtsesongen. Det nye av i år er at de nå også er en av landets største på båtopplag, og har i tillegg verksted som utfører service på motorer.

– Tjenestene våre skal dekke behovet til kundene våre. I forbindelse med vinteropplag for båter opp til 30 fot kan vi også levere båten rett til din bryggeplass om våren og hente båten hos deg til høsten, dersom det skulle være ønskelig, avslutter Jørn Hennig.  

 
 

Velkommen til Tjøme og solskinnsbåter

Hos Vrengen Maritime selges flere kjente båtmerker som Nordkapp, Sting, XO Boats, Anytec, og Zodiac. Den norske sommeren er på sitt aller beste i Tjømes skjærgårdsparadis, og har du attpåtil en båt for å ferdes i øyriket med, så kan ikke sommeren bli bedre.

Flotte sommerminner på sjøen siden 1966

Siden starten i 1966 har båter fra Nordkapp gitt norske og europeiske båtelskere flotte sommerminner på sjøen. Nordkapp ble etablert av et maritimt og sterkt fagmiljø ved skjærgården i Sarpsborg. 

Nordkapp er i dag en av markedslederne i Norden. Du kan velge mellom ti modeller innenfor et bredt spekter med utstyr og fasiliteter. Nordkapp-båtene har en stor fordel med sitt brede utvalg av ekstrautstyr.

 
 

NYHET:

Nytt i årets sommersesong er at Vrengen Maritime åpner med en filial i Sandøsund på Hvasser. Her vil du kunne handle båtutstyr, kioskvarer og drivstoff. Sandøsunds lokalsjon, der den koselige havnen ligger  som en forgård til Ytre Oslofjord, her beskyttet med molo og innenfor øya Sandø, er jo en perfekt beliggenhet for båtfolk på langtur.