Nøtterøy er en av Vestfolds to øykommuner. Kommunen er blant de minste arealmessig i Vestfold, men takket være at Nøtterøy har blitt skjenket en så skjønn natur, er den vakre skjærgården her blant de mest spennende og populære på Østlandet.

 

Veierland

Veierland kan blant annet friste med en 17 km lang strandlinje, inkludert flere fine barnevennlige badeplasser hvor man kan ta seg et velfortjent forfriskende bad.  Denne øya er utmerket for friluftsliv, rusle- og sykkelturer i naturskjønne omgivelser. 

Lær mer →

 

Bolærne

Bolærne består av en rekke øyer øst for Nøtterøy i Vestfold. Forsvaret hadde fort, ulike bygninger og anlegg på Østre Bolærne, Vestre Bolærne, og Mellom Bolærne. Nå er hele øyriket et friluftsparadis, etter at et enstemmig Storting i 2004 sikret Bolærne for allmennheten.

Se hva som skjer →

Nøtterøy

Nøtterøy er et ekte øyrike bestående av kun øyer. Øya Nøtterøy i Nøtterøy kommune er Vestfolds største øy. Den praktfulle skjærgården er Nøtterøys store stolthet og øya er et yndet reisemål spesielt om sommeren.Nøtterøy ligger i et område med spesielt gode klimatiske forhold. Dette fører til stort biologisk mangfold, med en rekke varmekjære planter og dyr.

Se hva som skjer →